Zondag 19 maart: Korenfestival in De Rijper Eilanden

Zondag 19 maart 2017 wordt de vijfde editie van het ReMix korenfestival gehouden, in hotel  De Rijper Eilanden in De Rijp. Het festival wordt georganiseerd door Popkoor ReMix uit De Rijp. Een klein maar enthousiast groepje dat al menig korenfestival bezocht heeft en graag zelf gastvrouw is in het prachtige De Rijp. Na de volgeboekte ReMixfestivals in de afgelopen jaren hebben zij er ook dit jaar weer veel zin in.

In de theaterzaal van het hotel zullen 19 koren, in diverse genres, die dag hun muziek horen. Popkoren, chantikoren, meezingkoren, close harmony of theaterkoor. Elk koor zingt 20 minuten en dit maakt het een dag vol afwisseling en muzikaal plezier.

Van 10.15 uur tot 18.15 uur is iedereen van harte welkom. De entree voor het korenfestival bedraagt € 2,50 per persoon. Tussen de optredens door is er de gelegenheid de zaal te verlaten of binnen te lopen. Zo kunt U ook even gaan genieten van een kopje koffie of ander drankje.

Dus kom allemaal gezellig naar hotel De Rijper Eilanden op zondag 19 maart en geniet van een dag vol sprankelende muziek, gepresenteerd door 19 verschillende koren.

Voor meer informatie over ReMix, kijk op onze website www.popkoor-remix.nl of bezoek onze facebookpagina.

 

(   —   foto en tekst aangeleverd   —   )


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *