SV Graftdijk JO11-1 Winterkampioen na zinderende finale met SV De Rijp!

winterkampioenjo11-1-graftdijk

Zaterdag 10 december heeft JO11-1 van SV Graftdijk om 10.00 uur op het geheel nieuwe A-kunstgrasveld met kurk hun kampioenswedstrijd gespeeld tegen JO11-3 van SV De Rijp. Beide ploegen konden nog winterkampioen worden! SV Graftdijk had daarvoor aan een gelijk spel genoeg omdat ze meer doelsaldo en minder tegendoelpunten hadden dan hun Rijper buren.

De beide ploegen zijn het hele seizoen met elkaar aan het wedijveren en ook tijdens de wedstrijd waren ze aan elkaar gewaagd!  Zoals beloofd werd het een zeer spannende en zinderende pot voetbal met vele enthousiaste ouders, oma’s en opa’s en andere supporters langs het veld in een mooie ambiance en goede sfeer!

De Rijp maakte de 1-0 waarna Graftdijk de 1-1 en de 2-1 scoorden.  De Rijp kwam nog dichtbij door de gelijkmaker te scoren maar dat was niet genoeg. Uiteindelijk waren de 2 mooie doelpunten van de Graftdijker ploeg genoeg om zich winterkampioen te mogen noemen!

Na afloop werden alle spelertjes van beide ploegen beloond voor deze mooie wedstrijd met een bos bloemen en gratis patat met hapjes van de club.

Op de foto van boven naar rechts; Leider/coach Marco Emmerig, Stan van Baar, Noël Vlaar, mede coach Ruud Mul, Stef van Petten, Boris Weststreate, Trainer Bert Onclin, Rover Emmerig. Van beneden naar rechts; Keeper Lourens Reijm. Felix Postma, Melvin Roelofsen en de tijdens de wedstrijd  geblesseerde Petter Mul.

(   — Tekst en beeld aangeleverd —   )


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *