Samen voor Kenia – Noëlla

21 jongeren uit Graft de Rijp, Heerhugowaard en Alkmaar en omgeving gaan in juli naar Kenia voor hun waterproject. Ze stellen zich hier aan jullie voor:

 

Samen voor Kenia - noella (2 van 1)

Naam: Noëlla Mugeni

Leeftijd: 17

Woonplaats: Graft

Wat is je beroep/bijbaan/studie?: Ik zit op het Horizon College Alkmaar daar dit ik nu in mijn 2e jaar van de opleiding Sociaal Maatschappelijk Dienstverlening

Waarom ga jij met deze reis mee?: Ik ga mee met deze reis omdat ik zelf ook uit Afrika kom en weet hoe mijn leven had kunnen zijn als wij niet gevlucht zouden zijn. Ik heb altijd al vrijwilligerswerk in Afrika willen doen. Verder vind ik het een mooie ervaring om eens te zien dat mensen die weinig hebben ook heel gelukkig kunnen zijn met wat ze wel hebben. De meesten zijn nog gelukkiger dat wij. Ik denk dat ik veel kan leren van deze reis.

Wat zijn je hobby’s?: Mijn hobby’s zijn voetballen en zingen

Wat hoop je van deze reis te leren?: Ik hoop te leren dat ik blij moet zijn met alles wat ik heb en dat je ook gelukkig kan zijn met kleine dingen.

Wat is het spannends dat je ooit in je leven gedaan hebt?: Het spannendste moment in mijn leven was toen ik uit huis geplaatst werd, en niet wist of ik een pleeggezin zou vinden/krijgen.

Wat staat er boven aan op je bucket list?: Een wereldreis maken

Waar kunnen wij jou nachts voor wakker maken?: Sushi

Wat is het eerste dat je zou willen eten als je weer in Nederland bent?: Aardappel, witlof en een gehaktbal

Als je maar 5 dingen mee mag nemen naar Kenia wat zou je dan mee nemen?: Mijn Ipod + lader, Anti-insectenbeet spray, camera, zonnebril en een scheermesje.

Wat is jouw motto voor het leven?: Altijd blijven lachen, er is altijd iemand die het slechter heeft dan jij


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *