Samen voor Kenia – Marjolein

Marjolein Mol---2

Naam: Marjolein Mol

Leeftijd: 23

Woonplaats: Heerhugowaard.

Wat is je beroep/bijbaan/studie?: Vorig jaar heb ik mijn HBO diploma ‘Vrijetijdsmanagement’ gehaald. Omdat er in deze branche om dit moment weinig werk is ben ik via het uitzendbureau terecht gekomen op het Hoofdkantoor van een grote winkelketen. Sinds een half jaar ben ik overgenomen van het uitzendbureau en werk ik er nu als medewerker personeelszaken op de HR-afdeling. Dit is voor nu even een mooie tussen oplossing want als ik 25 ben wil ik gaan beginnen aan de opleiding voor begrafenisondernemer.

Waarom ga jij met deze reis mee?: Vier jaar geleden heb ik een soort gelijke reis mogen maken naar Tanzania. Het was een geweldige ervaring. Dat ik dit jaar weer de kans krijg om een soort gelijke reis te mogen maken vind ik fantastisch. Niet alleen om iets te kunnen doen voor de mensen in Kenia maar ook het bereiken van het gezamenlijke doel om met de groep 35.000 euro op te halen vind ik echt te gek.

Wat zijn je hobby’s?: Ik hou van bakken, het maken van sieraden, softbal en het bezoeken van wedstrijden van de allerbeste club van Nederland ‘Ajax’.

Wat hoop je van deze reis te leren?: Van deze reis hoop ik vooral de kleine dingen in het leven meer te waarderen.

Wat is het spannends dat je ooit in je leven gedaan hebt?: Een huis kopen

Wat staat er boven aan op je bucket list?: Cristiano Ronaldo ontmoeten.

Waar kunnen wij jou nachts voor wakker maken?: Witte chocolade bonbons en een wedstrijd van Ajax.

Wat is het eerste dat je zou willen eten als je weer in Nederland bent?: Mexicaanse Burritos van Knorr

Als je maar 5 dingen mee mag nemen naar Kenia wat zou je dan mee nemen?: Camera, bellenblaas, paspoort, kleren en liefde.

Wat is jouw motto voor het leven?: Af en toe moet je het leven ondersteboven houden om te zien of er nog meer in zit.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *