Samen voor Kenia – Lia

Lia Eierdanz---1-2

Naam: Lia Christianne Eierdanz

Leeftijd: 25

Wat is je beroep/bijbaan/studie?: Ik heb theologie gestudeerd aan de VU. Op het moment heb een break van het studeren.

Wat zijn je hobby’s?: lezen, haken, naaien, zingen, uiteten gaan, koken, vakantie vieren, dagjes uit, zwemmen, naar de sauna, theater, dvdtje kijken, kletsen, fietsen, buiten zijn, en nog veel meer, ik ben voor veel te porren.

Owjaaaa: ik ben gek op sprookjes en op de Efteling!!

Wat hoop je van deze reis te leren?:  Omdat ik nu met een break van mijn studie ben, wil ik graag meer zien van de wereld. Ik geloof dat ik in Kenia mensen ga zien die zich bezig houden met heel andere dingen. Hier zeuren we over de crisis, maar daar vecht men om te overleven, daar heeft men dus niet eens overal goed drinkwater. Ik geloof en hoop dat dit iets in mij gaat veranderen. Ik hoop volwassener te worden, ik hoop te ontwikkelen.

Wat is het spannends dat je ooit in je leven gedaan hebt?: Ik heb veel spannende dingen gedaan.  Zoals mijn tentamens wiskunde. Maar wat ik heel erg indrukwekkend vond was mijn bestuursjaar op de VU. Ik had nog nooit ergens verantwoording over genomen, en nu nam ik verantwoording over een hele studievereniging.

Wat staat er boven aan op je bucket list?: Paragliden!

Waar kunnen wij jou nachts voor wakker maken?: Voor je eigen bestwil maak je mij niet wakker ‘s nachts.

Wat is het eerste dat je zou willen eten als je weer in Nederland bent?: Ik ben een easy eter, ik kan makkelijk 10 dagen op vreemd voedsel leven. Ik eet alles! Zelfs ingewanden/insecten.

Als je maar 5 dingen mee mag nemen naar Kenia wat zou je dan mee nemen?: Pillen en poeders tegen alle enge ziektes die je daar kan krijgen, ik heb een stinkende hekel aan pijn.

Wat is jouw motto voor het leven?: Leef, geniet! Trek je mooiste kleren aan, en doe je lekkerste parfum op! Geniet! Geniet altijd meer dan dat je zwoegt.


Reacties

Samen voor Kenia – Lia — 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *