PopArt Vertelt in de Grote Kerk op 20 februari

popart-3

Het verhaal van PopArt

De Rijp. Sprookjes zijn al oud, maar in deze tijd kunnen ze ook wel actueel zijn. Verliefd worden, verliefd zijn, goed en slecht, afscheid, moed, hoop en herinneringen, veel uit het dagelijks leven vind je in een sprookje. Popmuscialkoor PopArt heeft ook een sprookje geschreven, een muzikaal verhaal met prachtige muziek. Liedjes van o.a Bruno Mars, Brooke Fraser, Scissor Sisters, Gabriella Cilmi. Dit koor telt 50 leden en staat onder leiding van dirigent Simon Boerke met vaste repetitor Jan Doedens.

popart-2

Het nieuwe concert van PopArt:  PopArt vertelt… is een muzikale belevenis en neemt je mee in een hedendaags sprookje met vuurwerk, liefde, tegenslag en geluk.

Het zou zomaar je eigen verhaal kunnen zijn, iedereen herkent er wel iets in. Ben je nieuwsgierig geworden, kom kijken en luisteren. PopArt gaat hemel en aarde bewegen om je een gevoel te geven dat de wereld van iedereen is. Dit mag niemand missen!

Zaterdag 20 februari, aanvang 15.30 en 20.00 uur in de Grote Kerk van De Rijp. De kerk is een half uur van tevoren geopend. Koffie/thee verkrijgbaar. Na afloop is er PopArtcafe, met hapjes, drankjes en muziek. Toegangsprijs € 10,00. Kinderen € 5,00.

Kaarten bij Shell De Rijp of via reserveren@popart-koor.nl

Meer informatie op www.popart-koor.nl

 

(   —  Tekst aangeleverd. Foto’s gemaakt tijdens repetitie op 2 februari  —   )


Reacties

PopArt Vertelt in de Grote Kerk op 20 februari — 2 reacties

  1. Wat staan we er mooi op Karin. Heel hartelijk bedankt voor je aandacht voor dit koor.
    Het is een fantastisch koor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *