Haringparty in De Rijp

13327501_479576848905018_8662574956818432119_n

 

Ondernemersbelang Graft – De Rijp organiseert en presenteert dit jaar de eerste Rijper Haringparty! We zijn immers van oudsher een haringdorp.

Deze zal plaatsvinden op vrijdag 17 juni 2016 vanaf 16:30 uur op de Meelzak in centrum De Rijp.
Het eerste haringvaatje zal worden geveild. De opbrengst hiervan zal worden geschonken aan de plaatselijke vereniging De Rijper IJsclub. Het vaatje zal op Koninklijke wijze worden aangeboden met aanwezigheid van Leeghwater en de dorpsomroeper. Deze happening zal muzikaal worden omlijst door het Eilandspolderkoor en de Vinylo’s. Kortom een party die u niet mag missen!
Het programma is als volgt:
16:30 u: Ontvangst bij clubhuis De Rijper IJsclub (De Meelzak in De Rijp)
17:00 u: Welkomstwoord voorzitter Chris Spee
17:30 u: Veiling 1e vaatje door veilingmeester John Eeltink
18:00 u: Hapje en drankje

De Rijper IJsclub houdt zich niet alleen bezig met de winterse activiteiten (op het ijs) maar staat ook altijd voor iedereen klaar. Zij verrichten vele hand en spandiensten bij dorpsevenementen maar ook voor bedrijven. Daarom wil ondernemersbelang een gebaar maken naar deze (belangenloze) vereniging!

Wij hopen u te mogen verwelkomen in ons mooie De Rijp!

Ondernemersbelang Graft De Rijp gaat een vaatje haring veilen waarbij de opbrengst wordt geschonken aan de Rijper IJsclub, u weet wel die club die altijd klaar staat voor een helpende hand of het organiseren van een leuk evenement in ons mooie dorp!
In afwachting van “vette haring” maken wij spoedig de datum van de eerste Ondernemersbelang Graft De Rijp Haring Party bekend! U komt toch ook meebieden en gezellig proeven in het enige echte van oudsher bekendste “Haringdorp”.
#HaringPartyGraftDeRijp2016

 

(   —   tekst en beeld aangeleverd   —   )


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *